بهینه سازی سایت و سئو برای موتورهای جستجو تکنیکی است که برای نمایش بهتر وب سایت در موتورهای جستجو انجام می شود، که باعث افزایش رنک صفحه در موتورهای جستجو و بالا رفتن ترافیک وب سایت می شود. برای آنکه مقاله بهینه سازی شده ای بنویسید در ابتدا می بایست نوشتار مقاله از نظر ویراستاری درست و کاربر پسند باشد، در ضمن مکان و روش استفاده از کلمات کلیدی و همچنین عوامل خارجی نظیر لینک هایی که از سایت های دیگر به صفحه مقاله شما لینک داده می شوند بر رنک صفحه مقاله شما موثر می باشد. مقاله زیرا را مطالعه نمایید تا اینکه بدانید چگونه یک مقاله بهینه سازی شده برای موتورهای جستجو نوشته می شود.
نوشتن مقاله مفید
هر مقاله می بایست به درستی نوشته شده باشد و شامل مطالب مفید برای کاربران وب سایت شما باشد. مقاله می بایست مورد نیاز بازدید کنندگان سایت شما باشد و مطالب مفیدی در اختیار آنان قرار دهد. سعی نمایید مقاله شما به روز باشد و همیشه خواننده خود را در نظر بگیرید. در زمان نوشتن مقاله درنظر داشته باشید خوانندگان این مقاله چه کسانی هستند و مفید بودن آن را برای کاربر خود بررسی نمایید.
مقاله ای که به خوبی نوشته شده باشد رنک بیشتری را خواهد گرفت که باعث افزایش تعداد بازدید کننده مقاله خواهد گردید. نوشتن مقاله خوب باعث خواهد گردید سایرین به مقاله شما به عنوان مرجع لینک دهند و به این ترتیب رنک مقاله شما ارتقاء خواهد یافت.
لیست کلمات کلیدی مقاله خود را استخراج نمایید
کلمات کلیدی مقاله خود را در متای صفحه خود اضافه نمایید. کلمات کلیدی و جمله های کلیدی کلماتی هستند که کاربران توسط آن مطلب مورد نظر را جستجو می نمایند. این کلمات را به درستی انتخاب نمایید و از انتخاب کلماتی که به مقاله مورد نظر ارتباطی ندارند خوددداری نمایید. کلمه کلیدی که انتخاب می نمایید حتما می بایست در متن مقاله موجود باشد. استفاده از کلمات کلیدی در مقاله شما می بایست طبیعی باشد و حتی المکان کلمات کلیدی را در مقاله به صورت لینک و متون برجسته ایجاد نمایید.
نوشتن مقاله
- مقاله را از نظر گرامری و جمله ای بررسی نمایید تا درست باشد
- عنوان مناسب برای کلمه کلیدی خود انتخاب نمایید
- مقاله خود را بخش بندی نمایید و هر بخش را از تگ های h2 و h3 بخش بندی نمایید
- اولین پاراگراف مقاله بسیار مهم می باشد کلمات کلیدی خود را در اولین جمله های مقاله خود ایجاد نمایید
- در استفاده از کلمات کلیدی زیاده روی ننمایید. مقاله شما می بایست طبیعی به نظر آید. حداکثر استفاده از کلمه کلیدی در مقاله بین 1-3 درصد می باشد
- کلمات کلیدی را در عنوان و زیر عنوان ها حتما استفاده نمایید
- کلمات کلیدی را به صورت برجسته کار نمایید تا از سایر متون متمایز باشند
در مقاله لینک ایجاد نمایید
لینک های شما که به سایت های دیگر می دهد می بایست مناسب با موضوع مقاله باشد. لینک هایی که می دهد می بایست مطالب مفیدی داشته باشند و می بایست از درستی مطالب لینک ها اطمینان داشته باشید. این لینک ها را همچنین می توانید به صفحات داخلی سایت خود ایجاد نمایید
ایجاد لینک به مقاله
حتی اگر در صورتی که بهترین مقاله را نیز ایجاد نموده باشید، می بایست مقاله خود را به سایرین معرفی نمایید. مقاله جدید خود را در سایر سایت ها معرفی نمایید تا کاربران بتوانند مقاله شما را بیابند.
لینک منبع:
نوشتن مقاله به صورت سئو وب سایت
برای رفع مشکل صفحه بندی مطالب در سئو جهت عدم داشتن عناوین و مطالب تکراری برای لیست های بلند در طراحی سایت خود می بایست کدPagination with rel="next" and rel="prev".را به لینک های صفحه بندی خود اضافه نماییم
در صورتی که قصد طراحی وب سایت را دارید و یا در حال به روز رسانی یک وب سایت هستید می بایست بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو و یا همان سئو را در نظر داشته باشید. پادشاه موتورهای جستجو گوگل می باشد که در حدود 65.3% از ترافیک وب از طریق آن انجام می شود.
هدف گوگل ساده می باشد: ارائه دادن نزدیک ترین و دقیق ترین وب سایت به جستجوی کاربر تا حد ممکن می باشد. بنابراین گوگل در سال 2011 الگوریتم جستجوی وب سایت خود را بهینه سازی نمود و آن را پاندا نامگذاری کرد. به روز رسانی پاندای گوگل 12% از نتایج جستجو را تغییر داد که بیشتر از هر به روز رسانی گوگل تا این زمان بوده. در این تغییرات سایت های با کیفیت بسیاری در نتایج گوگل بالا آمدند و وب سایت های کم کیفیتی نیز ار نتایج جستجوی گوگل حذف شدند. حال سوال اینجاست برای آنکه از نظر گوگل سایت با کیفیتی باشیم چه مواردی را می بایست انجام دهیم و یا چه نکاتی را می بایست رعایت نماییم.
سایت را برای کاربان خود طراحی نمایید نه برای موتورهای جستجو
گوگل نرم افزار خود را به گونه ای طراحی نموده که به مانند یک انسان سایت را مرور نماید. در حقیقت گوگل قصد ایجاد یک هوش مصنوعی را دارد که با مانند یک انسان بتواند سایت ها را دسته بندی نماید و کاربران را برای عبارت جستجوی مورد نظر آنها به بهترین سایت ارجاع دهد. به روز رسانی پاندای گوگل بر روی پارامترهای جدیدی بیشتر تمرکز می نماید به مانند مدت زمانی که کاربر در یک صفحه صرف می نماید، تعداد بازدیدهای تک صفحه ای، تعداد بازدید صفحات سایت در یک بازدید و زمان لود شدن وب سایت. این پارامترها به گوگل نتایجی را می دهد به مانند اینکه مثلا در صورتی که مدت زمانی که کاربران در یک صفحه می مانند زیاد باشد یعنی این صفحه برای کاربر مفید بوده و یا در صورتی که صفحاتی از سایت که کاربر بازدید می نماید زیاد باشد یعنی اینکه مطالب مرتبط با جستجوی کاربر در این وب سایت زیاد می باشد. این ها به گوگل نشان می دهند که مطالب سایت شما تا چه حد مفید هستند. برای درک بهتر از نحوه برقراری ارتباط بهتر با کاربر مقالات انگلیسی زیر را مطالعه نمایید:
- Simple Strategies for Engaging Your Visitors
- Creating a Timeless User Experience
- Increase Your User Activity with Points, Badges and Status
- How Cognitive Biases Shape User Experience
- 10 Usability Tips Based on Research Studies
دیکته صحیح کلمات و گرامر مهم می باشد
برای شما عجیب خواهد بود که تا چه حد وب سایت ها از ضعف دیکته و گرامر رنج می برند. گوگل محتوای سایت ها را از نظر گرامر و دیکته نیز هم چنین بررسی می نماید. Matt Cutts که از نفرات اصلی سئو گوگل می باشد اعلام نموده که سایت ها با کیفیت بالا در سایت های خود گرامر و دیکته کلمات را بیشتر از سایت های بی کیفیت رعایت می نمایند بنابراین رنکینگ مثبتی به سایت های داده می شود که در آنها متن نوشتاری سایت از نظر دیکته و گرامری بهتر رعایت شده.
بر کیفیت محتوا تمرکز نمایید
گوگل محتوا را دوست دارد. سعی نمایید در سایت خود مطالب مفید و بروز در مورد مطلبی که می خواهید از آن در موتورهای جستجو رنک بگیرید ایجاد نمایید. سعی نمایید در زمینه شغلی خود تبدیل به نویسنده ای شوید که سایر کاربران در اینترنت به شما ارجاع می دهند و یا از مطالب شما استفاده می نمایند. گوگل همچنین برای ایجاد مطالب از شما سوالاتی در جهت بهتر ایجاد نمودن مطالب می نماید. در زیر چندین سوال پیشنهادی که می بایست از ایجاد کننده مطلب پرسیده شود آمده:
- آیا به مطالب این مقاله اعتماد می نمایید؟
- آیا این مقاله توسط یک متخصص در این زمینه شغلی ایجاد گردیده که کاملا مقاله تخصصی ایجاد گردیده؟
- آیا این مقاله یک مطلب جدید و موثر ارائه می نماید و یا از سایت های دیگر کپی گردیده؟
به طوری که می بینید شاهد هستید گوگل تا چه میزان در کیفیت مطالب ارائه شده به کاربر حساس می باشد پس در ارائه مطالب مفید و سودمند برای کاربران خود در زمینه کاری خود دقت نمایید.
جهت بهتر نمودن نحوه صحیح نوشتن مقاله مطالب زیر را حتما بخوانید:
- Is Web Copy Ruining Your Design?
- Components of High-Quality Blog Posts
- How to Develop Your Website"s Tone of Voice
- Viral Content: Why We Share Some Things and Not Others
- The Importance of Web Content Strategy
از ایجاد تبلیغات زیاد در صفحه اجتناب نمایید
در صورتی که تبلیغات زیادی در سایت خود داشته باشید گوگل گمان می نماید که سایت شما مطلبی برای ارائه شدن ندارد پس سعی نمایید به اندازه تبلیغات سایت های دیگر را در سایت خود قرار دهید.
از مطالب تکراری پرهیز نمایید
وجود مطالب تکراری در سایت باعث می شود گوگل سایت شما را مجازان کند و سایت شما رتبه از دست دهد. بهتر است مطالب سایت شما عناوین و مطالب یکتا داشته باشد و از مطالب تکراری پرهیز نمایید.
کمتر بهتر است
سعی نمایید در سایت خود مطالب بی کیفیت زیاد اضافه ننماید. اضافه نمودن مطالب بی کیفیت زیاد به سایت سبب می شود سایت شما رنک از دست دهید پس سعی نمایید مطالب با کیفیت هر چند کم به سایت خود اضافه نمایید. داشتن صفحات با کیفیت کمتر بهتر است از داشتن یک وب سایت بزرگ پر از مطالب بی کیفیت پس مطالب بی کیفیت سایت خود را حتما حذف نمایید.
کد نویسی سایت خود را با کیفیت انجام دهید
نه تنها مطالب سایت شما می بایست با کیفیت باشد بلکه کد نویسی صفحات سایت شما می بایست بر طبق استانداردها باشد می بایست سایت خود را به صورت دایو بیس طراحی نموده و کد نویسی صفحات سایت خود را در سایت چک کننده w3c صفحات سایت بررسی نمایید. جهت بررسی کیفیت کد نویسی سایت خود به سایت W3C Markup Validation Service مراجعه نمایید.
جهت افزایش دانش در زمینه بهتر نمودن کد نویسی صفحات مطالب زیر خوانده شود:
- 20 HTML Best Practices You Should Follow
- 10 Tools for Evaluating Web Design Accessibility
- 5 Web Files That Will Improve Your Website
- Problems with Using Website Validation Services
- 10 Tips for Optimizing Your Website"s Speed
- 10 Ways to Improve Your Web Page Performance
- 20 Free Online Tools for Website Speed Testing
نتیجه
سعی نماید در سایت خود مطالب مفید و سودمند برای کاربران در زمینه شغلی خود ایجاد نموده تا کاربران سایت شما و مدت زمانی که در سایت هستند افزایش یابد. در کد نویسی صفحات سایت دقت نمایید تا صفحات سایت شما به صورت استاندارد ایجاد شده باشد در صورتی که این دو مورد را رعایت نموده باشید حتما وضعیت شما در موتورهای جستجو بهتر خواهد شد.
ساخت صفحات وب سایت بهینه سازی شده
گوگل سیستم ارزش گذاری بر روی لینک ها را تغییر داده به صورتی که گوگل مثلا به لینک های داخل مقالات ارزش بیشتری داده و به لینک های خریداری شده ارزش کمتری می دهد.
در زیر لیستی از لینک هایی که گوگل به آنها علاقه ای ندارد در زیر آمده:
1. گوگل لینک های پولی را دوست ندارد
گوگل خرید و فروش لینک را دوست ندارد و به آن ارزشی نمی دهد. سعی نمایید از سایت های دیگر لینک خریداری ننمایید و همچنین با دریافت هزینه از سایت های دیگر لینک آنها را در سایت خود قرار ندهید تنها زمانی لینک سایت خود را قرار دهید که نیاز به مرجع باشد.
بنابراین در صورتی که نمی خواهید بر روی رنکینگ سایت خود ریسک نمایید لینک خرید و فروش ننمایید.
2. گوگل تبادل لینک را نیز دوست ندارد
تبادل لینک با سایت های مرتبط در یک زمینه مناسب است به عنوان مثال سایت هایی که در زمینه سئو و یا طراحی سایت خدمات ارائه می نمایند می توانند با یکدیگر تبادل لینک نمایند. این نوع تبادل لینک مناسب است.
با سایتهایی که در زمینه کاری شما نیستند هرگز تبادل لینک ننمایید. زیرا ممکن است گوگل گمان نماید سایت شما لینک های غیر طبیعی دارید و به این صورت شما را مجازات نماید.
در صورتی که تبادل لینک شما با سایت های دیگر به طور طبیعی انجام شده باشد این کار را انجام دهید. در صورتی که تبادل لینک شما با کاربری که سایت طرف مقابل را رعایت می نماید احساس خوبی دهد و بر روی لینک به اندازه کافی کلیک نماید تبادل لینک ایرادی ندارد.
3. گوگل به تبلیغ از طریق ارسال مقاله در حجم زیاد علاقه ای ندارد
در صورتی که مقالات خود را به صورت اسپمی به سایت های دیگر ارسال ننمایید مشکلی وجود ندارد در غیر این صورت گوگل شما را مجازان می نماید.
فقط مقالات و پست هایی را در سایت های دیگر ارسال نمایید که قصد دارید آن مقاله را ارائه نمایید.
4. گوگل به برنامه های ایجاد لینک سایت شما در سایت های دیگر علاقه ای ندارد
احتمالا تبلیغاتی را برای ایجاد لینک های سایت شما در سایت های دیگر دیده اید. به هیچ وجه این کار را انجام ندهید زیرا لینک های قرار داده شده توسط این برنامه ها از نظر گوگل غیر طبیعی است و گوگل شما را مجازان می نماید.
از استفاده از این برنامه های ایجاد لینک جدا خودداری نمایید زیرا در صورتی که شما آنها را می توانید بیابید حتما گوگل نیز آن برنامه ها را خواهد یافت
5. از متن تبلیغی برای ایجاد بک لینک به سایت خود استفاده ننمایید
در صورتی که در سایت دیگری تبلیغ داده اید حتما از دستورrel=nofollow در کد لینک در سایتی که تبلیغ داده اید استفاده نمایید زیرا ممکن است گوگل این لینک را یک لینک غیر طبیعی به حساب بیاورد و شما را مجازات نماید.
6. گوگل علاقه ای به لینک های مقالات که خریداری شده اند ندارد
در صورتی که در مقاله ای تبلیغ داده اید از لینک rel=nofollow استفاده نمایید زیرا ممکن است این لینک در مقاله غیر طبیعی فرض شود.
7. گوگل علاقه ای به لینک های بهینه سازی شده در مقالات و بخش ها ندارد
در صورتی که از این روش برای لینک دادن به سایت خود استفاده می نمایید مجازات خواهید شد پس از لینک هایی با عناوین دقیق برای رنک گرفتن در موتور جستجو استفاده ننمایید.
8. گوگل لینک از سایت های کم ارزش را دوست ندارد
در صورتی که سایت خود را به هزاران سایت دایرکتوری ارسال نموده اید و هیچ کاربری از این سایت ها به سایت شما ارسال نشده نگران نباشید زیرا این لینک در این سایت ها هیچ ارزشی برای گوگل ندارد.
در صورتی که یک دایرکتوری به سایت شما کاربر ارسال می نماید آن لینک لینک مناسبی می باشد.
9. گوگل علاقه ای به لینک های موجود در فوتر و سایت های متنوع ندارد
برخی وب سایت ها فوتر خود را در سایت های دیگر قرار می دهند. لینک خود را به این روش هرگز در سایت های دیگر قرار ندهید.
حتی المکان لینک های خود را با عناوین بهینه سازی شده لینک ندهید و از عناوین معمولی استفاده نمایید.
10. گوگل علاقه ای به لینک های که توسط ماژول ها در سایت های دیگر ایجاد می شوند ندارد
برخی از ماژول های نوشته شده توسط برنامه نویسان شامل لینکی هستند که به سایت آنها لینک داده شده این لینک ها از نظر گوگل ارزشی ندارند.
در صورتی که قصد دارید از این لینک ها استفاده نمایید سعی نمایید rel=nofollow را در لینک خود اضافه نمایید.
11. گوگل به ارسالی ها و نظرات فروم ها که به سایت شما با عنوان بهینه سازی شده لینک داده شده علاقه ای ندارد
برخی ابزارها به صورت خودکار به فروم ها ارسال می نمایند از این ابزارها هرگز استفاده ننمایید
از این روش به هیچ وجه استفاده ننمایید گوگل علاقه ای به لینک های ایجاد شده توسط نرم افزارهای ارسال به فروم ندارد.
بسیار ساده است گوگل علاقه ای به ایجاد لینک به صورت اسپمی ندارد لینک های خود را به صورت طبیعی ایجاد نمایید تا گوگل شما را جریمه ننماید.
بررسی و اعتبارسنجی وب سایت عملیات بسیار مهمی است که می بایست قبل از راه اندازی وب سایت انجام شود. توسط این ابزارهای تست مشکلات کدنویسی و فنی وب سایت شما گرفته می شود و سایت شما مطابق با استانداردها طراحی می گردد. در صورتی که سایت خود را مطابق با استانداردهای وب طراحی نمایید نتیجه بهتری از سایت خود خواهید گرفت.
در این بخش ابزارهای تست و بررسی وب سایت را برای شما آورده ام که توسط آن ها می توانید سایت خود را از نظر موضوعات مختلف بررسی نمایید و مطمئن شوید وب سایت شما به درستی طراحی شده.
W3C markup validation service
این اعتبارسنج سایت را از نظر کدنویسی صفحه بررسی می نماید و آن را با استانداردهایHTML, XHTML, SMIL, MathML, و غیره تطابق می دهد.
WebAIM Wave
ابزاری برای بررسی و مطابقت سایت با استانداردها که به صورت بصری طراحی شده و المان های مشکل دار را بر روی صفحه وب سایت شما مارک می نماید.
Feed Validation Service
این نرم افزار یک ابزار بررسی فایل های rss شما در سایت می باشد. فایل های rss برای خواندن اطلاعات توسط سایت های دیگر از سایت شما ایجاد می گردند.
Functional Accessibility Evaluator
این ابزار صفحه وب سایت را از نظر نوع و نحوه عملکرد بررسی می نماید.
Browsershots
برای بررسی وب سایت در تمامی مرورگرهای موجود.
Pingdom Tools
از این ابزار جهت بررسی سرعت وب سایت خود استفاده نمایید و سرعت لود شدن بخش های مختلف سایت را بررسی نمایید.
Links Validator
ابزاری جهت بررسی لینک های موجود در صفحه. لینک های که در صفحه باز نمی شوند بسیار به وب سایت شما صدمه می زنند پس آن ها حذف نمایید.
7 ابزار بسیار مفید جهت بررسی و اعتبارسنجی
لیست کل یادداشت های این وبلاگ